Красимир Каракачанов отвърна на Волен Сидеров: При мен с лошо не става, няма смисъл от такава коалиция

Красимир Каракачанов отвърна на Волен Сидеров: При мен с лошо не става, няма смисъл от такава коалиция "При мен с лошо не става! От малък съм такъв", така отговори Красимир Каракачанов на призива на Волен Сидеров да подаде оставка.
"Това е такава идиотщина, че нямам думи. Като не можеш да се изразяваш като хората, по-добре мълчи. Това се отнася за всеки, особено за всеки, който иска да се занимава с политика", коментира думите на депутата от НФСБ Петър Петров за децата с увреждания пред бТВ вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.
"Премиерът реагира нормално, попита има ли човек, който да замести Валери Симеонов, но това не беше обсъждано дори сред нас. Не е имало опити за убеждаване, Валери Симеонов си беше взел решението", раказа Каракачанов за начина, по който е подадена оставката.
„Предложението на Волен Сидеров вчера беше творческо. И аз продължавам да мисля творчески. Във вторник ще настоявам да обсъдим това творческо предложение.”
Така вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов коментира настояването на Волен Сидеров и той да подаде оставка след като това направи Валери Симеонов в петък вечерта.
„Творчески ще продължа да разсъждавам до вторник. Всеки вторник имаме Коалиционен съвет”, каза още Каракачанов, като многократно повтори думата „творчески” – определението, използвано от Сидеров.
Лидерът на ВМРО гостува в студиото на БиТиВи веднага след излъчено интервю с колегата му Волен Сидеров, където той отново разви тезата си за оставките и на двамата вицепремиери. Въпреки иронията, той бе и ядосан от медийните изяви на Сидеров, където той първо лансира предложението си.
"Цяла нощ съм мислил върху творческото предложение на Волен Сидеров и продължавам да мисля творчески", иронизира той предложението на Волен Сидеров и той да подаде оставка.
"Загубих връзка с реалността - всеки ден по 10 часа на ден в министреството, 35 хиляди души в МО, проблеми, стара техника, по 10 часа на ден ме боли главата и съм загубил връзка с реалността", ядосано отговори той.
По думите му, предложенията трябва да се обсъждат не по медиите, а на коалиционен съвет.
"Във вторник имаме коалиционен съвет ще вземем решение и ще ви отговоря", каза Каракачанов.
На въпрос какво ще направи, когато види Сидеров, той отвърна: „Ще му кажа „добър ден”. Ела да пием кафе и после ще си продължим разговора творчески.”
"Преди 1 месец казах, че спирам с ролята на "синя каска", ВМРО работи и ще работи. Ние направихме законопроект за радикалния ислям и искам да знам какви са "творческите" мотиви на "Атака" да не ни подкрепи", попита той.
"Кой ни бута към съдбата на Реформаторския блок? Ако някой смята, че може творчески на гърба на партньорите си да си прави личен имидж, аз лично смятам, че няма смисъл от такава коалиция", каза Каракачанов.
18.11.2018, 13:30 часа
1252 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha