Момчета на 16 и 18 г. са в критично състояние след катастрофа край Шумен /снимки/

Момчета на 16 и 18 г. са в критично състояние след  катастрофа край Шумен /снимки/ Две момчета – на 18 и 16 години, са пострадали при тежката катастрофа край Шумен, при която лек автомобил излетя от пътя и се преобърна в река. Те са в критично състояние с опасност за живота.
Както вече е известно сигнал за произшествието е бил приет с 08:02 часа тази сутрин. Съобщено е, че в река на изхода на село Дибич в посока към село Илия Блъсково се е преобърнал лек автомобил. Към мястото на инцидента са насочени екипи на полиция, пожарна и спешна помощ. След пристигане било установено че произшествието е станало, след като водач на лек автомобил "Фолксваген Голф" с шуменска регистрация загубил контрол над автомобила. След десен завой излязъл вляво от пътя и се преобърнал в реката.
Спасителни екипи на пожарната са оказали съдействие да извадят затиснатия в автомобила 18-годишен водач. Спътникът му, 16-годишен шуменец бил извън колата. Двамата са откарани за преглед в МБАЛ- Шумен.
Водачът И.И. е в безсъзнание, с фрактури на лява ръка, ляво бедро и дясна подбедрица. 16-годишното момче е с тежка черепно-мозъчна травма, в безсъзнание.
Медиците се борят за живота им. На място е извършен оглед. Образувано е досъдебно производство. Водачът на автомобила е правоспособен, поясняват от ОДМВР-ШумеН.
18.11.2018, 13:00 часа
1042 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha