Извънредно! Жесток челен удар между две коли край Мизия, пожарникари вадят тежко ранени хора изпод смазаните ламарини

Извънредно! Жесток челен удар между две коли край Мизия, пожарникари вадят тежко ранени хора изпод смазаните ламарини Тежка катастрофа е станала край Мизия, научи първо BulNews.bg. Две коли са се ударили челно, като при адския сблъсък са пострадали трима души, единият от които е в критично състояние.
Инцидентът е станал преди около половин час на излизане от града в посока Оряхово, до птицекомбината. По неустановени към момента причини челно са се сблъскали „Форд“ и „Опел“. Ударът е бил толкова силен, че и двете превозни средства са тотално смазани.
На местопроизшествието са изпратени служители на полицията и пожарната. Наложило се спасителните екипи да режат ламарините, за да извадят пострадалите хора. Ранените са трима, като единият от тях е измъкнат от смачканото возило без пулс. По първоначална информация това е шофьорът на „Форд“-а, който е от близкото село Галово. Той е откаран незабавно към болницата в Козлодуй, като медиците от здравното заведение не дават добри прогнози. Останалите двама пътници в колите са без опасност за живота.
В момента движението по натоварения участък, през който минава трафика за ферибота Оряхово-Бекет, е блокирано. Служители на реда са отцепили района, докато тече огледа на мястото.
 
19.11.2018, 15:03 часа
12075 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha