Натопиха хотел във Вършец, че замърсява въздуха в курорта

Натопиха хотел във Вършец, че замърсява въздуха в курорта Мъж от Вършец вдигна институциите накрак заради хотел, който замърсявал въздуха, научи агенция BulNews. Съобщението за обгазяването е подадено до регионалната инспекция по околната среда и водите в Монтана.
От доносът до еколозите става ясно, че от комин на хотел „Съни Гардън“ в курортния град се стеле гъст и черен дим. Еколозите препратили сигнала до община Вършец, а чиновниците от администрацията веднага извършили проверка.
При обстоен оглед на хотела не били установени никакви нарушения и от комина не излизал черен задушлив дим.
Недобронамерен сигнал е подаден и за горене на гуми в имот, намиращ се в непосредствена близост до бившата бензиностанция АИТ в Монтана.  Проверката обаче показала, че не е установено нерегламентирано изгаряне на отпадъци или гуми.
 
20.11.2018, 08:20 часа
5997 2
Коментари

ypa

20.11.2018, 12:58 часа
няма институции във вършец…..този е общински съветник, кой ще го провери...…...да не говорим, че кара и говори най- демонстративно и по телефона

петко

20.11.2018, 11:47 часа
в хотела се гори какво ли не, влезте на проверка и ще се убедите, това не е от сега.собственика е много мазен, кара без колан и се мисли за велик
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha