Споделете! Млад баща събира средства за лечение, вижте разтърсващата му изповед

Споделете! Млад баща събира средства за лечение, вижте разтърсващата му изповед Млад баща от София събира средства за лечение на онкологично заболяване. 30-годишният Иван Тодоров е загубил и двамата си родители от коварната болест рак и сега самият е изправен пред тежка битка за живота си. Той сподели във фейсбук разтърсващата си изповед и моли за помощ всеки, който има възможност, да му помогне да се справи с ужасяващата диагноза. 
Вижте разказа на Иван:

"За мен не е никак лесно да споделям своята съдба, но за съжаление ми се налага.
Тази година беше и продължава да е най-тежката година в живота ми. За мое огромно съжаление само за седем месеца загубих двама от най-скъпите ми и близки хора - моята майка и баща. И двамата изгубиха битката с най-коварната болест - рака.
Някои от вас знаят, че от няколко години и аз самият се боря със сериозни здравословни проблеми с десния си крак.
Претърпях неколкократни оперативни намеси , след които отново се появи рецидив и от доброкачествено образованието в крака ми се преобразува в злокачествен тумор с големи размери.
В момента съм с диагноза злокачествен лейомиосарком на костта и меките тъкани. Минах през курсове от лъче и химиотерапия, които за съжаление не доведоха до желаните положителни резултати.
В България специалистите в областта в момента ми дават единствен вариант за лечение кардиналното решение - ампутация на крака.
Решен да се боря до край за крака и здравето си предприех пътуване до Турция , където се срещнах с тесни специалисти,в областта на онко-ортопедията и травматологията, които ми дават шанс да спася крака си, чрез тежка и много сложна по естеството си операция.
За извършването на тази операция са ми необходими средства непосилни за мен и моето семейство, в размер на минимум 50 000 евро.
Обръщам се с най-искерна молба от мое име и от името на семейството ми, към тези от вас, които биха могли да ми помогнат за набирането на тази сума и да ми помогнат да имам шанс да бъда отново активен и пълноценоценен в живота си.
Сметката по която ще се набират средствата е в български лева и е следната:
BG86CECB979010B6433100 в Централна Кооперативна Банка."
21.11.2018, 15:10 часа
18860 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha