Мисията невъзможна! Нагъл голфър се направи на локомотив и тръгна по релсите във Враца /снимки/

Мисията невъзможна! Нагъл голфър се направи на локомотив и тръгна по релсите във Враца /снимки/ На куриозна случка станаха свидетели врачани днес преди обяд. Мъж с  лек автомобил „Фолксваген Голф“ се е опитал да премине през железопътната линия край нонстоповете в града, сигнализира читател на агенция BulNews за рубриката „Ти, репортерът“.
Очевидци на случилото се разказват, че водачът на немското возило се е движил по булевард „Васил Кънчов“ във Враца, когато малко след бензиностанция „Лукойл“ внезапно решил, че трябва да завие на дясно. Въпреки че възможност за такава маневра няма и това е абсолютно забранено, той преминал през тротоара и продължил към жп линията. Шофьорът на немското возило обаче останал неприятно изненадан, когато разбрал, че няма как да заобиколи предпазните заграждения и да продължи движението си. Тогава той обърнал колата, върнал се на булеварда и продължил пътя си. 
Остава загадка какво си е мислил мъжът зад волана на „Голф“-а с безумната си маневра и дали го е направил, защото е решил да мине напряко, за да достигне крайната си дестинация.
Какъвто и да е отговорът е сигурно, че подобно поведение е не само в разрез с правилата на движение, но и доказва, че врачанските шофьори нямат никакво намерение да спазват закона. Ето защо призоваваме отговорните институции да издирят нарушителя и да го накажат за безотговорното поведение. 
 
21.11.2018, 15:14 часа
5979 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha