Ужасяващо! Педофил блудствал с дете, заснел и порно кадри /обновена/

Ужасяващо! Педофил блудствал с дете, заснел и порно кадри /обновена/ Полицията е заловила перверзен старец, насилил девойка в Лом и снимал подвизите си за порнографския си архив, научи BulNews.bg.
На 20 ноември в районното полицейско управление в крайдунавския град е получен сигнал, че 65-годишният Елко П. създава порнографски материали с малолетни и непълнолетни деца. Ченгетата незабавно се задействали и започнали да нищят случая.
В хода на разследването станало ясно, че разгоненият ломчанин е нападнал девойка, за да удовлетвори мераците си. През юни тази година той заплашил 15-годишната М.H. и използвайки сила извършил блудствени действия с нея.
Според запознати това не е единственият случай на сексуални гаври на пенсионера с непълнолетни. Той примамвал жертвите в жилището си и заснемал порнографски клипове с тях. В миналото Елко работил като охранител в дом за деца, който вече не съшествува.
Екип на полицията е отишъл в дома на педофила. След извършен обиск те иззели преносим компютър и мобилен телефон, ползвани от мъжа. Той е задържан в ареста за 24 часа. По случая са разпитани свидетели, образувано е досъдебно производство, казаха от полицията в Монтана.
 
23.11.2018, 09:25 часа
4187 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha