Италианска погребална агенция с оферта за черен петък – купи днес, умри, когато искаш

Италианска погребална агенция с оферта за черен петък – купи днес, умри, когато искаш

В деня на офертите – петък, 23 ноември, погребална агенция от Северна Италия предложи погребения на намалени цени. Не става въпрос за черен хумор в черния петък, а за реална промоция на погребения.
Агенцията в Колоньо Монцезе, до Милано, пусна оферти за 20% отстъпка в цената за „елегантен пакет погребения” – т.е. от 2499 на 1999 евро, вкл. и за кремиране. На сайта на агенцията е възможно „пакетът погребение” да се купи в черния петък, без обаче да е необходимо да се умира на 23 ноември. Така зове и рекламата на агенцията – „Купи днес с отстъпка погребението си и умри, когато искаш”. Според директорката на фирмата Росела дел Ока и „те, по подобие на всички големи компании, се опитват да предложат специални цени за клиентелата си”. За аутлета на погребенията от северното италианско градче обаче оригиналните промоции съвсем не са новост. Агенцията е известна в зоната с комуникативните си кампании и с добре списвания си блог, пълен със съвети – за това какво да носи в ковчега починалият, какво да се напише на погребалната му плоча и др.
В Италия има доста погребални агенции с духовити комуникативни кампании. Много популярна е и „Тафо”, която е истински феномен в социалните мрежи, които й присъдиха приза за „най-добър бранд онлайн”. Агенцията печели много лайкове с остроумните си лозунги, като например „Не се ваксинирайте, ние сме готови за епидемия”, „Излизайте в най-големите жеги и пийте малко вода” и др.

23.11.2018, 11:24 часа
537 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha