От последните минути! Младежи огънаха ламарини на възлово кръстовище във Враца /снимки/

От последните минути! Младежи огънаха ламарини на възлово кръстовище във Враца /снимки/ Лека катастрофа е станала преди минути на кръстовището на ул. „Стоян Заимов“ и бул. „Мито Орозов“ във Враца, видя само репортер на агенция BulNews.
Двама младежи са се ударили на светофарите, като на този етап полицията уточнява кой е виновен за инцидента. Момчетата са шофирали две коли „Фолксваген“ с врачанска регистрация, които са с огънати ламарини след сблъсъка.
От щетите по тях личи, че най-вероятно единият е идвал по булеварда, когато е ударил идващия откъм пл. „Св. Софроний Врачански“ втори участник в произшествието. След злополуката ударената странично кола се завъртяла, закачила дърво край светофара и се спряла до близкия блок. Другият автомобил е със сериозни материални щети в предната си част.
За щастие при инцидента няма пострадали хора, въпреки че и в двете коли е имало още хора. Към този момент леките автомобили са изтеглени от кръстовището и не пречат на останалите участници в движението.
25.11.2018, 19:00 часа
7366 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha