Ученик от Видин спечели поредната награда от кампания на НАП

Ученик от Видин спечели поредната награда от кампания на НАП Кристиан Иванов, ученик от ПГ „Асен Златаров“ в гр. Видин, грабна поредната награда в четвъртия сезон на образователния проект на НАП „Влез в час с данъците“. С правилните си отговори на теста за получаването на заплата в плик Кристиан си спечели нов ховърборд. Днес той получи наградата си лично от г-жа Ирена Илиева - директор на офиса на НАП във Видин. 
Националната агенция за приходите провежда образователния си проект за четвърта поредна година. Тази година кампанията променя своя формат, за да бъде още по-близо да навиците и интересите на учениците. Всички ученици могат да посетят сайта на кампанията www.vlezvchas.bg, където да гледат публикуваните видеа и да се състезават в интерактивна игра за атрактивни награди. Всеки тест за награда е достъпен в сайта в продължение на 2 седмици. Новият тест е на тема „Регистрация на фирма“, той вече е публикуван и може да бъде решаван от учениците до 10 декември включително. Междувременно днес стана ясен следващият късметлия с награда от приходната администрация и той отново е от гр. Видин.  
В четвъртото издание на „Влез в час с данъците“ НАП ще раздаде 10 големи награди – 2 игрови конзоли, 2 гейминг системи за виртуална реалност, 2 велосипеда, 2 електрически смарт ховърборда и 2 смарт часовника. Наградите се разпределят на случаен, лотариен принцип, посредством специално разработен за нуждите на играта софтуер. 
„Чрез  кампанията „Влез в час с данъците“ приходната агенция си постави за цел да промени възприятията на младите хора за данъците и осигуровките. И към настоящия момент определено считам, че сме успели. Спечелените награди ми дават повод да се гордея с децата на Видин.“ заяви при награждаването г-жа Ирена Илиева, Директор на Офис на НАП Видин.
 
26.11.2018, 16:57 часа
874 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha