От последните минути: Пикап се размаза на Е-79 между Мездра и Враца /снимки/

От последните минути: Пикап се размаза на Е-79 между Мездра и Враца /снимки/ Пикап е катастрофирал на международен път Е-79 между Мездра и Враца, видя първо репортер на агенция BulNews.bg.
Инцидентът е станал преди 10-ина минути малко преди разклона за село Моравица. Около 50-годишен мъж шофирал автомобил „Тойота Хайлукс“ с врачанска регистрация. Водачът разказа, че изневиделица усетил, че сякаш нещо е подхвърлило колата и той загубил контрол върху управлението. Возилото първо се забило в разделителната мантинела, след което се завъртяло на пътното платно. Накрая пикапът спрял в крайпътни дървета и храсталаци извън платното за движение.
Цяло чудо е, че в този момент на шосето не е имало друга кола и не се е стигнало до по-сериозен инцидент.
Мъжът зад волана сподели, че е професионален шофьор. Въпреки че обикновено кара големи камиони, никога не му се е случвало подобно нещо. За щастие той се е разминал без наранявания след зрелищната каскада. Автомобилът му обаче е със сериозни поражения, като цялата му предница е смазана.
Движението по натоварения пътен участък се осъществява нормално, тъй като колата е извън пътното платно. В момента на мястото има екип на полицията, който описва щетите и съставя протокол за ПТП-то.
27.11.2018, 13:03 часа
10699 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha