Справедливост! Заловиха двама джебчии във Враца

Справедливост! Заловиха двама джебчии във Враца Служителите на реда от Областната дирекция на МВР са задържали двама бандити, отговорни за кражби във Враца, съобщиха от полицията.
На 30 ноември в районното управление е подадена жалба, в която е заявено, че на същата дата за времето от 15.45 до 16.20 часа, неизвестен извършител е извършил кражба на сумата от 1000 лв, докато потърпевшия е пазарувал в магазин в града под Околчица. От проведените издирвателни действия от страна на полицаите, е установено, че извършителя е жена на 48 години, с инициалите Г.С.
Парите, предмет на кражбата, са върнати, а обрузаваната преписка по случая ще бъде докладвана на районния прокурор.
Вторият крадец е заловен след проведено разследване по подадена жалба. Сигналът за престъплението постъпил на 10.12 в районното от врачанин, който заявил, че на 9.12. около 14.30 часа, докато си купувал лекарства от местна аптека, неизвестен извършител откраднал мобилният му телефон на стойност 200 лв.
В последствие е установено, че извършител на кражбата е 34-годишният Ц.П. от село Бели Извор. Същият е установен и разпитан, а телефона е намерен и иззет. И по този случай предстои изпращане на образуваната преписка до районният прокурор.
 
15.12.2018, 09:54 часа
1409 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha