Поредният пиян шофьор предизвика катастрофира тази нощ край Враца

Поредният пиян шофьор предизвика катастрофира тази нощ край Враца Пореден пиян шофьор е причинил катастрофа тази нощ близо до Враца, съобщиха от полицията. Както BulNews.bg Ви информира, вчера през нощта друг пиян шофьор  от Ботевград катастрофира край Мездра.

Тази нощ пиян младеж се разби с колата си край Мездра

Около 3 часа през нощта на пътя Враца-Борован в посока на движение към Враца, след силен сблъсък катастрофират лек автомобил "Пежо 306", управляван от 37-годишният П.Ц., от село Манастирище, и товарен автомобил "Ивеко", управляван от 61-годишният Ц.Ц., от село Челопек.
За щастие убити при злощастният инцидент няма, но пътуващите с водача на лекия автомобил са ранени. 17-годишният Н.М. от село Манастирище, който е седял на предната седалка, е получил контузия на тазобедрената става и е прегледан и обслужен от екип на Бърза помощ, а 15-годишната А.М. е получила натъртване в областта на гръдния кош и е транспонтирана до Центъра за спешна медицинска помощ във Враца, където е прегледана и в последствие освободена без опасност за живота.
Причината за катастрофата е установена, а именно - навлизане в лявата лента за насрещно движение от страна на водача на френския автомобил - П.Ц. Същият е и изпробван за употребата на алкохол с дрегер, като устройството е отчело над 1.2 промила в издишания от него въздух. Съставен е акт на къркания шофьор и му е издаден талон за медицинско изследване, което той в последствие отказва да направи и не дава кръвна проба пред дежурния лекар.

Снимката е илюстративна.
16.12.2018, 09:40 часа
3480 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha