Екшън във Видин! Баща и син ограбиха таксиджия, той стреля по тях

Екшън във Видин! Баща и син ограбиха таксиджия, той стреля по тях Истински екшън се е разиграл в събота вечерта във Видин, научи BulNews.bg.
Двама видинчани – баща и син, са били задържани в полицейския арест за извършен грабеж в областния град. 
Сцената се разиграла на 15 декември около 20.05 часа. 52-годишен таксиметров шофьор че е бил нападнат и ограбен от двама клиенти в района на кръстовището на улиците „Цар Симеон Велики“ и „Разлог“. Потърпевшият разказал пред полицаите, че единият от клиентите го ударил, разбил му зъбите и отнел оборотните пари от таксито. Сумата била между 30 и 50 лева. 
След като видял, че престъпниците се измъкват шофьорът произвел изстрел със законно притежавания от него пистолет „Макаров“, насочвайки оръжието към земята. При огледа в района на местопроизшествието разследващите намерили и иззели 9 мм гилза. 
Пистолетът е предаден на органите на реда. В хода на предприетите незабавни оперативно-издирвателни действия, полицаите заловили двамата мъже – 49-годишен криминално проявен и осъждан и 19-годишният му син, също криминално проявен. 
При извършен преглед, медици установили, че 49-годишният има огнестрелна рана на лявата подбедрица, която обработили и превързали.
Бащата и синът били приведени в полицейския арест и задържани за срок до 24 часа. Случаят е докладван в Окръжна прокуратура-Видин. Работата на разследващите продължава, в РУ-Видин е образувано досъдебно производство.
 
17.12.2018, 11:17 часа
3271 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha