Кръв на пътя! Млада жена загина при зверска катастрофа в Монтанско /обновена/

Кръв на пътя! Млада жена загина при зверска катастрофа в Монтанско /обновена/ Млада жена е загинала вчера следобяд при катастрофа в Монтанско, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР.
Инцидентът е станал към 16.10 часа на улица "Славянска" в село Якимово, с посока на движение от Дългоделци към Черни връх. 31-годишната Ралица А. от село Златия управлявала лек автомобил "Мерцедес Е220". При излизане от ляв завой на мокра пътна настилка шофьорката загубила контрол над волана. Автомобилът й се поднесъл и се блъснал странично в насрещно движещ се влекач МАН с прикачено полуремарке. 
Камионът е собственост на монтанска фирма и е управляван от 57-годишния Валтер от областния град.
След сблъсъка лекият автомобил се е обърнал на пътя. Жената зад волана на леката кола е загинала на място. Трупът й е откаран за аутопсия в монтанската болница. Смачканият "Мерцедес" пък е извозен до полицията в Лом.
Водачът на товарния автомобил е изпробван за употреба на алкохол с техническо средство алкотест, като пробата е отрицателна. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.
За няколко часа движението в района бе затруднено и се наложи колите да изчакват на място, докато траят следствените действия.
19.12.2018, 08:05 часа
9491 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha