Шефът на алумни клуб "Финанси 2013" Мартин Харизанов с благотворителна инициатива във врачанските училища /снимки/

Шефът на алумни клуб "Финанси 2013" Мартин Харизанов с благотворителна инициатива във врачанските училища /снимки/ През последната учебна седмица, преди настъпването на най-очаквания от учениците период-Коледната ваканция, 600 ученици от Враца получиха своите брандирани подаръци от катедра „Финанси и кредит“ и фондация „Проф. д-р Минко Русенов“. Този жест бе осъществен със съдействието на възпитаника на специалност „Финанси“ и председател на алумни клуб „Финанси 2013“ Мартин Харизанов. Благодарение на неговата висока инициативност, отговорност и отделено лично време бяха раздадени над 600 бр. рекламни пакети на катедра „Финанси и кредит“ и предоставени мултифункционални стенни часовници за учителските стаи във всяко средно училище на територията на Враца. Всеки един от предоставените подаръчни пакети за възпитаниците на Враца съдържа в себе си брандирани с логото на катедрата джобно календарче за 2019 г., магнит за хладилник и мултифункционална (Ipen) химикалка с надпис www.finance1952.com. За учителският колектив и тяхната стая на всяко едно училище беше предоставен уникалният по рода си стенен часовник с изобразено лого на катедрата, измерващ температурата в стаята и атмосферното налягане, както и стенни календари за новата 2019 г. 
Ежегодно средношколците от Северозападна България и конкретно от Враца показват своя интерес към икономиката и финансите. Участват активно в инициативите и състезанията, организирани от Стопанска академия „Д. А. Ценов“ Свищов и катедра „Финанси и кредит“, показвайки отлична теоретична подготовка, желание и амбиции за развитие. Доверието в родното висше образование в лицето на Стопанска академия „Д. А. Ценов“ врачани доказват със засилен интерес към успешните, развиващите се и реализируеми специалности, като „Финанси“. Множество представители на този регион са сред успешно завършилите и отлично реализирали се достойни възпитаници на свищовската финансова школа.   
След проведени редица срещи с директорите на средните училища във Враца възпитаникът на катедра „Финанси и кредит“ - Мартин Харизанов успешно изпълни първата инициатива на новосъздадения през април 2018 г. алумни клуб „Финанси 2013“, а именнно – включване в кандидат-студентската кампания. Мартин Харизанов е част от най-големият випуск финансисти-бакалаври, осъществил своята среща 5 години след дипломирането си. Срещата бе по инициатива на ръководителят на катедра „Финанси и кредит“ – проф. д-р Андрей Захариев и организирана благодарение на алумни координаторът на катедрата гл. ас. д-р Петко Ангелов.
Председателят на алумни клуб „Финанси 2013“ Мартин Харизанов е завършил магистърска програма „Финансов мениджмънт“ и в момнета специализира в ново направление на професионално финансово профилиране чрез изучаване на магистърска програма „Финансово управление в публичния сектор“ в Стопанска академия „Д. А. Ценов“ Свищов. Благодарение на лични качества и отлична подготовка от свищовската финансова школа той успешно гради кариера, базирана на предприемачески и управленски умения, в развитието на собствен бизнес в региона на Враца като паралелно участва активно в подпомагане дейността на катедра „Финанси и кредит“ и академична фондация „Проф. д-р Минко Русенов“.
19.12.2018, 09:05 часа
4165 1
Коментари

5-3-1-2

19.12.2018, 09:38 часа
Браво!!!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha