„Конкурент“ с нова фалшива новина! Гошо Синдика цензурира една от успешните врачански фирми /доказателства/

„Конкурент“ с нова фалшива новина! Гошо Синдика цензурира една от успешните врачански фирми /доказателства/ Сайтът на врачанския вестник „Конкурент“ отново пусна фалшива информация и така затвърди лидерската си позиция във фейк новините в Северозапада.
Днес главният редактор на умиращото издание Георги Александров, по-известен като Гошо Синдика, извърши груба манипулация, като цензурира събитие на областния управител на Враца Малина Николова. Преди обед в сградата на областна администрация имаше церемония, на която бяха наградени най-добрите работодатели. На тържеството е присъствал лично и Гошо Синдика, който е документирал събитието и малко след това публикува снимки и текст за него.
Най-изненадващо сред споменатите в материала имена на коректни фирми е пропуснато това на „Инекс трейд“ ЕООД, собственост на младия бизнесмен Илиан Цветков. Дружеството получи приз „Работодател на 2018“ за инвестиции за безопасна работна среда, като наградата бе връчена от заместник областния управител Робертино Маринов. Фирма „Инекс Трейд“ работи в сферата на качественото строителство и е специализирана във всички видове дейности, които са свързани с високото и ниско строителство, всички фази на изграждането на обекта от неговото проектиране до въвеждане в експлоатация на готовия обект. През изминалата година тя изпълни и редица знакови ремонти, сред които и този на сградата на община Враца.
Тези факти обаче не са били достатъчни на Гошо Синдика да го спомене в текста само по една причина. Преди време главният редактор на „Конкурент“ е притискал Илиан Цветков за реклама, но е получил категоричен отказ. Така днес името на дружеството е цензурирано, въпреки оценката на държавата за фирмата в лицето на областния управител. За негово съжаление Илиан Цветков е застанал в средата на общата снимка с наградените и не е имало как да го изреже от нея и така по-наблюдателните читатели имат възможност да разберат част от истината.
Днешната фалшива новина за пореден път доказва, че Гошо Синдика е ефективен за „Конкурент“ толкова, колкото презерватив в женски манастир…
21.12.2018, 14:53 часа
4803 3
Коментари

Hohoho

21.12.2018, 18:40 часа
Тоя не е ходил на училище и аз знам защо - щото е толко грозен,че като малък техните са го взимали с тях на работа,за да не им се налага да го целуват сутрин за довиждане ! Не знам пеевски как го търпи...

Вбесен гражданин

21.12.2018, 15:37 часа
Абе Пеевски докога ще го търпи тоя бурсук?! Толкова ли няма кадърни необременени психически журналисти във Враца, които да поемат Конкурент?

Гражданин

21.12.2018, 15:09 часа
Началник, гони това в Ружинци! Толкова е абен, че не може и един балон да надуе като хората.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha