Ти да видиш! Майката на детето на Венци Венц е от Врачанско

Ти да видиш! Майката на детето на Венци Венц е от Врачанско Майката на детето на Венци Венц е от Врачанско, научи BulNews.bg. Корените на 20-годишната Мелани Мартинова Ширкова, която дари рапъра с дъщеря преди дни, са от село Селановци.
Хубавицата е учила в местното школо „Никола Вапцаров“ до 7 клас. След това е приета в училището по изкуства в Плевен и се преместила в големия град. Семейството й обаче остава в селото и Мелани често се прибира, за да ги посети. Майка й Анита е щастлива от новината, че е станала баба и черпи за внучката си в селското читалище, където работи. Братът на Мелани – Стивън, също живее в Селановци и е доволен от факта, че вече е вуйчо, макар и само на 14 години.
Дуетната половинка на Павел – Венци Венц стана татко в дните между Коледа и Нова година. На 28 декември в столична болница проплака дъщеричката му. Тя е с перфектните мерки 3.3 кг и е 50 см. Мелани и Венци Венц са избрали за рожбата си екзотичното име Агуая. То произхожда от гръцката митология и символизира радост, изящество и красота, сподели самият изпълнител. 
Венци Венц и Мелани не са двойка, а много добри приятели и дори са работили заедно. Рапърът бил решен да има дете до 30 години и затова решил да го създаде с близък човек, макар без романтични отношения. Въпреки това той твърди, че Мелани е най-красивата жена, която познава, а Агуая определя като бохемско бебе, което просто си е избрало неконвенционални родители.
04.01.2019, 11:50 часа
16636 4
Коментари

ива

05.01.2019, 19:56 часа
страхотна снимка. бих искала да си ясложа в рамка. двамата са си лика прилика.

саса

04.01.2019, 16:15 часа
Тая кой знае къде го е "прихванала" и после го е пробутала на това педалче.

аз

04.01.2019, 16:09 часа
те циганите обикновено не подписват за да вземат помощи.

са

04.01.2019, 15:01 часа
мръсна мангалка от село и нарисуван наркоман
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha