Малчугани от Вършец се радват на нова детска площадка

Малчугани от Вършец се радват на нова детска площадка Община Вършец реализира проект, финансиран в рамките на националната програма „За чиста околна среда – 2018 г.“ – „Обичам природата и аз участвам“ от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда.
Проектът е за обновяване на междублоково пространство и изграждане на детска площадка в УПИ І, кв. 72 по регулационния план на град Вършец, ул. „Елена Теодосиева“ и е на обща стойност 17393,43 лева.
Новопостроената детска площадка е с модерен дизайн, оборудвана е с детски съоръжения, предлагащи различни игрови компоненти, пейки, табели, както и ударопоглъщаща настилка. Всички съоръжения отговарят на Европейските изисквания и норми за безопасност.
Изградената нова детска площадка ще задоволи потребностите на децата от град Вършец за игри на открито. Децата имат необходимост от пространство за игра, естетична и добра поддържана среда, което се постига чрез изграждането на детски площадки.
Чрез реализиране на дейностите по проекта бяха постигнати целите на проекта  за подобряване на градския пейзаж и качеството на живот на жителите и гостите на град Вършец чрез изграждането на зони за отдих, развлечение и спорт.
15.01.2019, 09:30 часа
854 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha