Див екшън: Автомонтьор заплаши мъж с убийство пред полицията в Оряхово

Див екшън: Автомонтьор заплаши мъж с убийство пред полицията в Оряхово Автомнтьор спретна грозен екшън пред сградата на полицията в Оряхово, научи агенция BulNews. Без да се притеснява от служителите на реда, той заплашил друг с убийство.
Случката се разиграла на 10 март миналата година, но едва преди дни агресорът бе изправен пред съда да отговаря на делата си. Във въпросния ден пред сградата на полицията в Оряхово на ул. „Алея на мира“ №2 той заплашил да убие Н.Г. от село Остров. Екшънът се разиграл пред погледите на полицаите. Какво точно е докарало мъжа до крайната агресия не е ясно, но той крещял: „Ей, рано или късно теб ще те дотъркам. Ти няма да живееш“.
Гневният мъж бил бързо озаптен от полицаите, а жертвата му се разминала само с уплах от заканата.
Делото срещу Н.Н. се гледа в районния съд в Оряхово, където магистратите му наложиха условна присъда от половин година затвор. Той трябва да заплати разноските по процеса в размер на 500 лева.   
От документите по делото става ясно, че автомонтьорът Н.Н. има криминално минало, като е бил осъждан и друг път. За заплахите в съдебната зала автомонтьорът изказал съжалението си и се признал за виновен и така се разминал по-тежко наказание.
 
18.01.2019, 08:35 часа
2140 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha