Хроники на Северозапада: Двама мъже се млатиха в пункт за технически прегледи в Берковица

Хроники на Северозапада: Двама мъже се млатиха в пункт за технически прегледи в Берковица Клиент на пункт за годишни технически прегледи, набил служител заради забележка, бе глобен със 150 лева, научи агенция BulNews. Скандалът избухнал заради жена, която не можела да премести колата си сама. Делото срещу агресивния клиент се гледа преди дни от районния съд в Берковица, където магистратите наказаха Б.А. с административно наказание.
От документите по делото става ясно, че скандалът е станал миналия петък около 15 часа в обекта на ул. „Александровска” №75. Пред магистратите избухливия мъж заявил, че действително е имало инцидент, но не го бил предизвикал той. Б.А. обяснил, че отишъл в пункта, за да премине на годишен технически преглед, но понеже колата му била с ремарке, част от нея останала на улицата, защото нямало достатъчно място. Тогава помолил клиентка да премести малко колата си, за да може да паркира нормално. Жената обаче му казала, че няма да успее и го помолила, той да премести автомобила й.
Б.А. се съгласил и за да направи маневрата, се наложило да навлезе с малка част от автомобила в халето. В този момент там служителят Ангел Димитров извършвал преглед на друг автомобил и се подразнил от маневрите на клиента си. Димитров му направил забележка и между двамата избухнал скандал с доста цветущи фрази. Когато си тръгвал, Б.А. чул, че Димитров го псува на майка и мигновено се върнал и го ударил.
Свидетели на скандала станали намиращите се в центъра граждани, както и работещи там, които веднага подали сигнал в полицията в Берковица. Полицаите се отзовали веднага, откарали Б.А. в районното и му съставили акт по указа за борба с дребното хулиганство.                                     
24.01.2019, 08:40 часа
4664 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha