Истории от Северозапада: Жена от Врачанско си прави харем, сключи брак с двама мъже

Истории от Северозапада: Жена от Врачанско си прави харем, сключи брак с двама мъже Жена от врачанското село Баница бе изправена на подсъдимата скамейка, защото сключила брак, макар вече да била омъжена, научи BulNews.bg.
От документите по делото става ясно, че 33-годишната Д.Ц. е с основно образование и работи като камериерка. Първият си брак тя сключила на 4 септември 2004 г. с българин в чужбина. След няколко години жената се прибрала в България и на 29 юли 2015 година решила да ощастливи друг мъж – албанец.
Булката не се била развела с първия си мъж, но и не съобщила на служителите в община Враца, че вече е омъжена. Д.Ц. и албанецът сключили граждански брак, след като попълнили всички необходими документи. Скоро след като данните им били въведени в информационния регистър станало ясно, че това е втори брак на жената.
Така срещу Д.Ц. било заведено дело, а по време на процеса тя си признала и съжалила за стореното. Заради чистото й съдебно минало е освободена от наказателна отговорност и й е наложена само глоба в размер на 1 000 лева.    
08.02.2019, 08:29 часа
5264 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha