Ексклузивно! Столични бандити готвели атентат срещу полицията във Видин, спипаха ги при опит да запалят сградата

Ексклузивно! Столични бандити готвели атентат срещу полицията във Видин, спипаха ги при опит да запалят сградата Двама столични бандити са били арестувани за опит да подпалят сградата на граничното полицейско управление във Видин, научи BulNews.bg. Огненият атентат е извършен в нощта на миналия вторник срещу сряда.
За щастие полицията и прокуратурата са действали светкавично и са осуетили навреме готвещото се жестоко престъпление, което е могло да доведе до множество невинни жертви.
На този етап все още не е ясно какво е подтикнало терористите да атакуват по толкова безмилостен начин полицейското управление в северозападния град, но ще имат дълго време да си мислят, докато търкат килиите.
Преди да извършат пъкленото си деяние, бандитите са били изненадани от полицията и оковани с белезници. Прокуратурата вече им е повдигнала обвинение и те са прибрани първоначално за 72 часа.
В четвъртък магистратите ще настояват пред Окръжния съд във Видин мерките за неотклонение на гангстерите да бъдат удължени предвид множеството събрани доказателства и бруталното престъпление, което са подготвяли.
Днес в 14 часа директорът на областната дирекция и прокурори от Видин ще съобщят подробности по случая. Очаква се по същото време в София заместник главният прокурор Иван Гешев и главният секретар на МВР Ивайло Иванов също да дадат изявление за станалото. 
05.03.2019, 09:52 часа
6703 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha