Разпродават на търг триетажна къща във Видин

Разпродават на търг триетажна къща във Видин Частен съдебен изпълнител обяви на търг триетажна къща във Видин, научи агенция BulNews. Имотът е собственост на жена, която е задлъжняла към банкова институция.
Къщата се намира на ул. „Мизия“ №19 в областния град. Площта на имота е 235 кв.м. Сградата е на три етажа с разгъната площ от 311 кв.м. Тя се състои от приземен етаж с площ 95.60 кв.м., състоящ се от две стаи, коридор, кухня, дневна и сервизно помещение. Първият жилищен етаж е с площ от 109.40 кв.м. и включва дневна с кухня и трапезария, две спални, коридор и две сервизни помещения. Вторият жилищен етаж е с площ от 106 кв.м. и на него има дневна с кухня и трапезария, две спални, коридор и две сервизни помещения. Има и таван, който се състои от три големи стаи, коридор и две сервизни помещения, разположени в подпокривното пространство. 
Жилищната сграда е с РVС дограма отваряема и неотваряема. Имотът е построен през 1997 година, разположен е на второстепенна тиха улица с трайна асфалтова настилка, пояснява съдебният изпълнител.
Началната цена, от която започва наддаването, е 87 840 лева. Върху имота има наложена ипотека и възбрана. Търгът ще се проведе на 12 април от 9 часа в сградата на районния съд във Видин.
 
10.03.2019, 08:30 часа
2727 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha