Извънредно! Запалиха медицински център във Враца /снимки/

Извънредно! Запалиха медицински център във Враца /снимки/ Медицински център е бил запален във Враца, видя първo BulNews.bg.
Пожарът е избухнал тази нощ. Пламнал е медицинският център на булевард „2 юни“, който се намира в близост до пазара. Зад сградата има строеж и каравана, в която седи пазач. След резкия спад на температурите нощес, на работника му му станало студено и решил да се сгрее, като запали автомобилни гуми.
Огънят обаче се разгорял с голяма сила заради силния вятър. Възпламенил се целия фургон, като огнените езици обхванали и задната част на сградата на фасадата на медицинския център. След като видял какво е надробил, пазачът подал сигнал на телефон 112 и избягал.
Около 4 часа на мястото пристигнали екипи на пожарната. Огнеборците започнали да гасят стихията, но тя вече била набрала страшна сила. В крайна сметка пожарът е потушен, но са нанесени големи материални щети.
Изгорял е целият фургон на небрежния пазач. Има поражения по изолацията на сградата на центъра, изгорели са и климатици. Пламъците обгорили дори последните етажи на сградата, където се намират апартаментите на собствениците на имота.
В момента в сградата няма ток и не може да се прецени колко от апаратурата в лекарските кабинети работи.
В момента на местопроизшествието работят дежурен дознател и експерти от пожарната.
 
12.03.2019, 09:37 часа
10153 3
Коментари

1234567

12.03.2019, 19:18 часа
Абе големи пияници и измамници може да има и възмездие за някой от тях, те да се сещат за кой е.

Колю

12.03.2019, 12:07 часа
баце си не сака и с къв ъкъл гуми да пали ебим* мече ти кам това само във Враца може да се случи нигде другаде тцтц да си платят тея който държат строежа че не са подсигорили топло на човека да му е топло не да студува

малиии

12.03.2019, 10:49 часа
Пъдаро е згреял целия квартал така да се каже.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha