Спипаха млад мъж да кара надрусан, иззеха много дрога от дома и колата му

Спипаха млад мъж да кара надрусан, иззеха много дрога от дома и колата му Шофиране след употреба на наркотици издаде пласьор на дрога от Монтана, съобщиха от полицията. 
Около 16.15 часа вчера служители на сектор "Пътна полиция” при ОДМВР-Монтана спрели движещ се по ул. "Св. Патриарх Евтимий" лек автомобил "Фолксваген Туран". При извършената проверка станало ясно, че водачът, който е и собственик на автомобила - 33-годишен монтански жител, е управлявал след употреба на наркотици. Проба отчела положителен резултат за амфетамини. 
Последвало претърсване на автомобила и в два джоба на тавана в купето са иззети прозрачни полиетиленови пликчета с бяло вещество под формата на бучки и прах. Наркотест показал, че това е амфетамин, като общото тегло е 4.1 грама. 
След това ченгетата отишли да отарашат и дома на младия мъж. Те претърсили каравана, намираща се в имот, стопанисван от 33-годишния. В стъклен буркан в горни шкафове са открити 23 прозрачни полиетиленови пликчета с общо тегло 22.3 грама, които отново реагирали на амфетамини. 
Мъжът е задържан в ареста за срок от 24 часа. По случаите са образувани 3 досъдебни производства. 
 
14.03.2019, 10:42 часа
2583 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha