Нечуван скандал! Откраднаха телефоните на 16 деца по време на спортно състезание във Враца

Нечуван скандал! Откраднаха телефоните на 16 деца по време на спортно състезание във Враца Деца са били обрани по време на спортното състезание „Лъвски скок“, организирано от община Враца, научи първо агенция BulNews.bg. По първоначална информация са били откраднати най-малко 16 мобилни телефона от раниците на малчуганите, които се състезавали по лека атлетика.
Наглата кражба е извършена вчера след обяд на закритата лекоатлетическа писта, пред погледа на десетки учители и много граждани. Състезанието е за ученици от 1 до 4-ти клас и се провежда ежегодно, но досега не е имало подобен нечуван скандал.
По време на надпреварата учителите накарали децата да оставят раниците си до една от стените, за да не пречат. Изглежда обаче никой от възпитателите не си направил труда да пази багажа. Към края на надбягванията учениците си потърсили телефоните, за да кажат на родителите си, че са приключили и останали потресени, като не открили нищо в раниците си. Малчуганите веднага се оплакали на учителите, които ги накарали отново да проверят багажа си. Телефоните обаче така и не били намерени. 
На място бил извикан екип на полицията, който разпитал децата, учителите и чистачката на обекта. Малчуганите казали на униформените, че по време на състезанието видели трима младежи да се навъртат около струпания багаж. Все още не е ясна самоличността им, а на пистата няма видеонаблюдение.  
Според първоначалните данни липсват телефоните на най-малко 16 деца, но точният брой на ограбените хлапета все още не е ясен. Още снощи част от родителите са подали сигнали в районното управление на полицията, като се очаква в днешния ден броят на жалбите на опарените да нарасне драстично.
Крупната кражба не беше съобщена в официалния ежедневен бюлетин на областната дирекция на МВР. От полицията обаче увериха, че работят по случая, макар да не уточниха точно колко са постъпилите жалби. 
 
20.03.2019, 11:04 часа
7597 7
Коментари

Търговска Къща

20.03.2019, 21:50 часа
Да ги търсят в OLX или заложните къщи из града.Не е трудно да се сетиш къде ще се пласират след ден два.Ако някой си пази кутията с IMEI,да обикаля и да търси.МВР не чакайте.Те спят като къпани и нахранени с рушвети.

Щангата и мастиката

20.03.2019, 20:29 часа
Ангел Петров - Адмирала открадна на децата телефоните. Голям боклук излезе......

???

20.03.2019, 12:36 часа
Кой носи вина за деградиралото ни общество и без отговорното отношение на децата да си съхраняват нещата по добре! Кое дете си даде тел или вещ на някой да му ги пази???????

гхнклс

20.03.2019, 11:25 часа
Къв родител, тоя явно работи в МВР-то, затва не му дреме особено

Друг родител

20.03.2019, 11:23 часа
Алоооооо,РОДИТЕЛ ! Ако откраднат и на твоето дете телефона ще мрънкаш тук или в фейса.(АБИЧ)

Родител2

20.03.2019, 11:19 часа
Изчезна телефона на дъщеря ми и на още поне 3ма неини съученици. Няма как да са само 2 в никакъв случай.

РОДИТЕЛ

20.03.2019, 11:08 часа
Бузов не пиши глупости на две деца няма телефоните! Търсиш сензация намери я другаде!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha