Извънредна ситуация! Нападнаха с мачете цивилен полицай във Враца, патрулки блокираха централен булевард /снимки/

Извънредна ситуация! Нападнаха с мачете цивилен полицай във Враца, патрулки блокираха централен булевард /снимки/ Цивилен полицай е бил нападнат с мачете преди минути, видя първо репортер на агенция BulNews. Инцидентът а станал на бул. „Христо Ботев“ близо до светофарите на пл. „Руски“.
Служителят на МВР се движел със своя джип „Фолксваген“ от пощата в центъра на града към бул. „Мито Орозов“. По пътя си изпреварил лек автомобил „Тойота“ и малко след това спрял до банкомат. Докато теглел пари го нападнал непознат мъж с мачете, който нарязал задната му дясна гума на джипа, скочил в колата и потеглил с мръсна газ.
Полицаят веднага се обадил на своите колеги и веднага долетели две патрулки. С общи усилия те успели да блокират колата малко преди светофарите. Оказало се, че агресивният шофьор е пиян, а тепърва вървят тестовете на наркотици. С него било и детето му , но това не му е попречило да раздава правосъдие по улиците. При обиск в неговия автомобил било намерено мачете, което той използвал при нападението.
Регистрационните табели на лекия автомобил вече са свалени и на място продължават процесуално-следствените действия. До броени минути се очаква мъжът да бъде арестуван за 24 часа и приведен в районното.
20.03.2019, 22:05 часа
13000 2
Коментари

Пепи полицая

21.03.2019, 17:57 часа
Този полицай е глупавият Гошко от Бели извор,на Поля общата е мъж. Със сигурност той е предизвикал човека с 'мачетето".

Евстати Евстатиев

21.03.2019, 08:52 часа
Интересно милиционерчето от де има пари за такава кола? 100% са е правил на гангстер щото кара черен джиБ ама колегите ще го изкарат невинен....
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha