Вижте какво е състоянието на пострадалите в тежката катастрофа на Криводолско шосе

Вижте какво е състоянието на пострадалите в тежката катастрофа на Криводолско шосе Всички пострадали в тежката катастрофа на пътя между Враца и Криводол вчера с в добро състояние и опасност за живота им няма, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР във Враца.
Както първо BulNews.bg съобщи, инцидентът стана около 13 часа вчера, малко след отбивката за язовир Агов дол. Лек автомобил „Волво“ се движел в посока към Криводол. Изневиделица в лентата му навлязло идващо насреща „Сузуки“ и се забило челно в него.
И двата автомобила са шофирани от жени. Зад волана на „Волво”-то била 49-годишна врачанка с инициали М.С. Тя се е разминала без наранявания, макар че бе откарана с линейка в болница след тежкия удар. С нея пътувал синът й Х.С./30 г./, който също е осободен след лекарски преглед, и баща й Х.П. на 75 години. Възрастният човек е с комоцио.
Най-тежко е пострадала водачката на „Сузуки”-то Т.Т. на 50 години от Враца. Близо час след инцидента спасители се опитваха да я извадят изпод смазаните ламарини на колата. Жената е настанена за лечение в хирургичното отделение на врачанската болница с фрактура на левия крак.
Пробите за алкохол на шофьорките са отрицателни, казаха още от полицията. По случая е образувано досъдебно производство.  
 
23.03.2019, 10:15 часа
6348 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha