Ужасяващо! Влачиха куче с кола в Монтана

Ужасяващо! Влачиха куче с кола в Монтана Поредна жестокост над животно. Кадри на куче, влачено от кола по улиците на Монтана, предизвика бум в социалните мрежи. Случаят възмути десетки жители на града. Кучето било вързано за теглича на червен автомобил и влачено из целия град.
Вследствие на хилядите възмутени хора от социалните мрежи, криминалисти от районно управление-Монтана са предприели незабавни действия по случая. На 27 март полицаите открили животното мъртво в гараж в Монтана. Кучето се намирало в безжизнено състояние до предната лява гума на лек автомобил "Фолксваген Джета" с монтанска регистрация.
Автомобилът и гаражът са собственост на 76-годишен монтански жител. Той отрича да е влачил кучето умишлено. „Въобще не съм усетил нищо. Това е куче, какво ще го усетиш. Няма да тропа, няма, няма да вика“, разказа Дончо Томов, цитиран от Нова телевизия.
Дончо бил на вилата си в покрайнините на Монтана. Разказва, че изминал няколко километра преди да разбере, че има закачено животно на автомобила му.
„По мен свиркаха на светофарите като спирах. Един човек с джип ме гони и ми сочи нещо, но аз не го разбирам, какво ми казва. Гледам светлините съм си пуснал, всичко ми е нормално“, каза още Томов. Твърди, че чак, когато паркирал в гаража си се натъкнал на гледката. „Това е било умряло куче, не е било живо“, допълни Дончо.
На място е направен оглед от дежурна полицейска група на местното районно управление, ветеринарни лекари и представители на агенцията по храните в Монтана.
По случая е образувано досъдебно производство.
 
28.03.2019, 11:07 часа
4877 9
Коментари

Аз

29.03.2019, 08:59 часа
Деда ти или е яко изкуфел, или е нема толко безчувствен садист. Най-вероятно комбинация от двете. Как така това куче само ще се върже там? И после ще си спре и ще си го държи пред гаража без изобщо да му е зор. **си изродите има по нашия край!

Петя

28.03.2019, 21:51 часа
цене ми ти с тооо спарен у* къде само го преметаш като каиш и с него куче немоо да убодеш бе аре мани са и ти си се спарил като бански старец и самосе изфръгаш като 4еки* на мокър песък бегай маиняи са

Цене Уестия

28.03.2019, 21:18 часа
Пете къде си тръгнала и ти с тая п**ка като попски ръкав.Кой ли та дири и тебе отрепко долна!

Петя

28.03.2019, 18:22 часа
Пу***** да ми ядете мърши мъжки вие не сте мъже ми едни долни мишоци и нищо не стааа от вазе вие се насирате от страх мене страх неме лови от нищо и ма боли п***а за вазе кво ми пилитре тука па тия омре да ядът тия луканки мръши ше ви изкола и вазе

6tangata i mastikata

28.03.2019, 15:33 часа
Nia edeme samo sudjuk i lukanka petrohan ot kupe6kio i posle sereme laina debeli kato kra4e na antilopa

F1

28.03.2019, 15:14 часа
Петенце, браво ма!

asd

28.03.2019, 14:01 часа
Да тая Петя е много проста. Ако някой селяндур и го върже не само нема да разбере, ама и ще се блъсне докато и махат да спре. Ебаси недоебаната крава, аман от такива псевдо-защитници на животните..

шшш

28.03.2019, 13:16 часа
Петя,по-леко го раздавай баце!Че като се напъваш толкова много току виж си се наср*ла!

Петя

28.03.2019, 12:37 часа
да го влача и аз така тоя безмозъчен тип лично ще го направя неми дреме може да съм жена но ще го направя тоя тумбак пепелив да му изкарам чирвата и не маа ми мигне окото за тая мръша от нищо неми пука тоя изрод несен долен пенсионер кво се праи на П
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha