Катя Василева с трето място от турнир по стрелба за полицаи /снимки/

Катя Василева с трето място от турнир по стрелба за полицаи /снимки/ Отборът по стрелба на СК "Спартак – Враца“ при ОД на МВР Враца взе участие в 25-тия републикански турнир по стрелба „Величко Величков”, който се проведе от 8 до 10 април в Плевен. Турнирът е традиционен и се провежда от Спортна Асоциация на МВР и ОДМВР Плевен в чест на олимпийския медалист по спортна стрелба - Величко Величков. В него участие взеха 19 отбора и общо 97 състезатели.
Врачанският отбор се представи достойно като завоюва четвърто място в комплексното класиране. Плакета за първо място в комплексното класиране отиде при домакините от ОД на МВР –Плевен.
Мъжкият отбор в състав Ивайло Флоров, Николай Милушев и Илиян Георгиев остана извън призовата шестица, но женския отбор спечели трето място в отборната надпревара. Катя Василева и Десислава Иванова, която се завърна в стрелбата след кратка пауза, демонстрираха добрата подготовка на нежната част от отбора.    
При мъжете шампиони станаха стрелците от СОБТ, а при жените състезателките от ОДМВР Пазарджик. 
В индивидуалната надпревара при жените Катя Василева спечели трето място и стартира с медал и тази година. 
Стрелците на СК "Спартак-Враца“ започват усилена подготовка за домакинството си на зоналното първенство от републиканския преглед по полицейска стрелба на 23 април, както и за следващото състезание - републиканския турнир „Бинев, Трошанов, Ангелов“ през май в София.  
11.04.2019, 18:33 часа
1544 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha