Петокласничка от ППМГ – Враца с награда от състезание по английски език

Петокласничка от ППМГ – Враца с награда от състезание по английски език Националният финал на състезанието за правопис на английски език Spelling Bee, състоял се в Американския колеж в София, събра 30 ученици от цялата страна, финалисти в надпреварата. Всички участници се представиха блестящо и показаха не само отлични знания по английски език, но и издръжливост и силен дух.  
Наред с отличените, петокласничката Анна Мария Иванчовска от ППМГ „Акад. Иван Ценов“ - Враца и нейната учителка по английски език г-жа Калина Николова, организирала училищния кръг на състезанието, получиха награда участие в летен езиков лагер, където ще участват заедно с доброволци от Корпуса на мира, Фондация „КорПлюс“ и Фондация „Америка за България“.
Двата дни на състезанието накараха учениците да се почувстват специални и оценени, а съпътстващата програма на организаторите, остави у тях хубави спомени и беше мотивиращ фактор за нови успехи.
Ръководството на гимназията поздравява Анна Мария за нейното усърдие и постоянство и изказва своята благодарност на нейния подготвящ учител г-жа Калина Николова!
23.04.2019, 14:50 часа
733 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha