Кървав екшън! Мъж от Мездра преби други двама с метален бокс пред входа на гимназия

Кървав екшън! Мъж от Мездра преби други двама с метален бокс пред входа на гимназия Мъж от Мездра, пребил с метален бокс други двама пред входа на гимназия в града, бе изправен на подсъдимата скамейка, научи агенция BulNews. Делото срещу К.П. се гледа преди дни в районния съд в железничарския град, където магистратите го освободиха от наказателна отговорност и му наложиха глоба от 1 000 лева. 
От документите по делото става ясно, че кървавият екшън е станал на 5 декември миналата година. Зрелищният бой се разиграл пред входа на професионалната гимназия „Алеко Константинов” в града. Тогава незнайно защо К.П. ожесточено намлатил две момчета. 
Първоначално агресорът започнал да се заканва на опонентите си и да ги блъска с ръце, но като видял, че не се подчиняват на волята му, им скочил с юмруци. Малко след това К.П. извадил и метален бокс, с който натупал зверски двамата младежи. 
Яростният побой бил бързо прекратен от минувачи, които сигнализирали в полицията за мелето. Така биячът бил заловен и изправен да отговаря за действията си пред съда. Наложената глоба К.П. може да обжалва в окръжния съд във Враца.
25.04.2019, 08:40 часа
2553 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha