Танцова двойка от Северозапада детронира конкуренцията в Солун

Танцова двойка от Северозапада детронира конкуренцията в Солун Двойка от Северозапада завоюва челните места в най-голямото състезание по спорни танци на Балканите. Тандемът Лора Рапонска - Павел Тодоров спечели 2 първи места и 1 второ на 12-тия Международен турнир по спортни танци "Salonika Open 2019” в Солун. Дамата е от Монтана, а нейният партньор - от Враца. 
Добрата им техника, прецизното изпълнение и излъчването им ги класира на призовите места в категорията „Стандартни танци“ за две възрастови групи – младежи и възрастни. Танцовият тандем зае второ място в Латино танците, състезавайки се с младежи от различни страни.
В турнира в Гърция взеха участие повече от 2500 състезатели, като само 6-ма бяха представителите на България за Стандартни танци. Лора и Павел бяха най-младите представители от родината ни. Независимо от това те изпревариха двойки с дългогодишен опит. 
Рапонска и Тодоров са възпитаници на Николай Йорданов - ръководител на клуб по спортни танци ProDance - София. Това е първото им състезание за сезона и се очакват още много престижни отличия.
 
25.04.2019, 09:28 часа
1415 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha