ПГ „Алеко Константинов“ - Мездра отвори врати за бъдещи ученици

ПГ „Алеко Константинов“ - Мездра отвори врати за бъдещи ученици ПГ „Алеко Константинов“ - Мездра отвори врати за бъдещи средношколци и техните родители, които бяха приети радушно от ръководството и преподавателския колектив на училището.
Гостите бяха впечатлени от съвременната материална база и условията за работа в учебно-възпитателния процес. Презентираните паралелки и специалности за учебната 2019/2020 година са актуални и заслужено предизвикват интереса на ученици и родители. Ръководството мотивирано и компетентно отговори на поставените въпроси. Очерта основните цели на обучението в професионалната гимназия, отговарящи на изискванията и отговорностите, които съвремието поставя пред българското образование:
- Съчетаване на образование с професия, отговаряща на изискванията на развитието на туристическата индустрия в световен мащаб;
- Гъвкавост в обучението, безупречно обслужване;
- Съвременни маркетингови и рекламни концепции съобразно стандартите на работа и изискванията за високо качество на предлагания продукт – хранително изделие, ресторантьорско и хотелиерско обслужване.
Възпитаници на учебното заведение по атрактивен начин презентираха своята работа и показаното от тях е най-позитивната реклама за училището, в което се обучават. 
Фолклорната формация към училището – „Мераклии“ поднесоха поздрав към своите гости.
25.04.2019, 16:30 часа
1553 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha