Велосипедисти с кауза пристигат във Враца

Велосипедисти с кауза пристигат във Враца Враца е една от точките, през които преминава вело обиколката на България, осъществявана от двама млади предприемачи с кауза в сферата на туризма. Пламен Иванов и Емилиян Николов са озаглавили инициативата си „От Б до Я“ и с нея целят както да популяризират България, показвайки красивите кътчета и автентична култура, така и да насърчат предприемачеството в сферата на туризма. Те искат да стимулират хората да си сътрудничат за създаването на стойностни и устойчиви продукти и услуги. За тази цел по време на тяхното пътуване с велосипеди организират събития на ключови места, през които минават.
Те ще са във Враца на 2 май 2019 г. и от 18:00 ч. в „Гнездото coworking“ на ул. Кокиче 14 (до ИТ центъра) ще се срещнат с всички, които имат интерес към тяхната кауза. Срещата е отворена към всички и би представлявала интерес за професионалисти и предприемачи свързани директно или не с туризма, ценители на българската култура и традиции, дейни ентусиасти, които търсят вдъхновение и възможности в желанието си да променят средата ни към по-добро.
Във Фейсбук страницата си Пламен и Емилиян разказват със снимки и видеа за своето вълнуващо пътешествие, което е стартирало на 1 април. До момента са събрали невероятни преживявания и красиви кадри от Родопите, Варна, Русе, Велико Търново и много други места по пътя им.
26.04.2019, 09:30 часа
700 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha