ПП ГЕРБ Враца откри предизборната си кампания с водосвет и молебен за България /снимки/

ПП ГЕРБ Враца откри предизборната си кампания с водосвет и молебен за България /снимки/ Предизборната кампания на ПП ГЕРБ за област Враца бе открита с водосвет и молебен за България, отслужен от Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий.
„На 26 май предстои да потвърдим правилния път в развитието на България, на Северозапада и област Враца. За мен е особена чест и голямо предизвикателство да бъда в най-добрата листа за предстоящите Евроизбори. В листата на ПП ГЕРБ има само доказани професионалисти, хора с безспорна експертиза в европейските дела и защитаващи интересите на България като достоен член на ЕС.“ Това каза при официалното откриване на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в област Враца д-р Иво Ралчовски. Той бе категоричен, че с издигането на неговата кандидатура Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ гласува огромно доверие на Областното и Общинските ръководства на партията и на целия Северозапад. „Убеден съм, че Северозападният регион ще се развива все по-бързо и по-устойчиво в границите на Обединена Европа. Гласът на нашите евродепутати се чува и това е потвърждение за техните дела. Като пример мога да посоча приетия и одобрен от Европейския парламент бюджет за България, който е най-висок от присъединяването на страната ни към ЕС досега. Това означава и повече средства за нашия регион. Отправям предизвикателство към всички вас заедно да излезем на 26 май и да гласуваме с номер 12, за да продължим в правилната посока за европейското развитие на България“, призова д-р Ралчовски.
Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Владимир Уручев заяви, че предава щафетата на една много силна листа с хора, които милеят за българската кауза и ще съумеят да защитят българския интерес. „Колкото повече депутати от тази листа влязат в Европейския парламент, толкова по-добре ще е за България. Този път наистина ни трябва победа и ние заедно ще я постигнем. Правилният избор е номер 12, защото това определя в Европейския парламент да влязат хора, които могат да защитават българските интереси“, категоричен бе Владимир Уручев.
Кандидатът за евродепутат от ПП ГЕРБ Андрей Новаков се включи в откриването на предизборната кампания в област Враца чрез видео-връзка. Той изрази съжаление, че не може да присъства на събитието и заяви, че е горд с това, което е постигнато в областта през последните 4 години. „Давам ви дума, че в рамките на тази кампания ще направим всичко възможно да затвърдим доверието на хората в нас“, каза още Андрей Новаков.
Кметът на община Враца Калин Каменов изрази увереността си, че със силните кандидатури, излъчени от ПП ГЕРБ, подкрепата за България и Северозапада ще бъде много по-силна. „Аз вярвам, че на 26 май всички наши съграждани ще подкрепят листата на ПП ГЕРБ, защото алтернативата за България са можещите хора, които работят за нейния просперитет и бъдещето на децата ни“, каза още кметът на община Враца.
Областният управител на област Враца и общински ръководител на ПП ГЕРБ Малина Николова представи пред присъстващите реализираните с европейски средства проекти в областта. Тя бе категорична, че по време на управлението на ГЕРБ България винаги се е ползвала с доверието на европейските ни партньори и се е развивала. „Пожелавам на д-р Иво Ралчовски да върви смело напред и да бъде уверен, че всички ние заставаме зад него и вярваме във възможностите му да защитава интересите на Северозапада в Европейския парламент.“ 
Своята подкрепа за листата на ПП ГЕРБ изразиха и министърът на регионалното развитие и областен координатор на ПП ГЕРБ – Враца инж. Петя Аврамова, народният представител Красен Кръстев, кметът на община Оряхово Росен Добрев и представителят на коалиционния партньор от СДС Ирина Иванова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
05.05.2019, 11:38 часа
6645 16
Коментари

111

05.05.2019, 22:38 часа
Като гледам напоследък в ГЕРБ влизат все повече типажи - и млади, и не толкова - със съмнително образование и морал, уви.

Цветко Цветков

05.05.2019, 19:16 часа
Кака ви от фейзбук сектата беше ли там??

с

05.05.2019, 19:01 часа
На снимката много рехава залата бе.Отишли са само най-верните г*золизачи.

Ганьо Врачански

05.05.2019, 18:45 часа
До др.Марин.Язе,баце съм без партия,щот моа ги пцувам наред,ама най си ги обичам червените домате,щот ги коля на търкалета ;)

народния съд идва

05.05.2019, 17:10 часа
гнусна крадлива шайка селски тарикати, чиято цел е да откраднат поредните евросубсидии. Скоро идва ВЪЗРАЖДАНЕ и за тези боклуци ще има народен съд!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

боби

05.05.2019, 16:32 часа
тъпунгери крадливи

Цвъки с апартаментите

05.05.2019, 15:38 часа
Едва ли ще гласувам някога пак за тази партия. На следващите предсрочни избори трябва широка коалиция между герб,бсп и другите айдуци, за да се контролират. Така не става

а това е истината

05.05.2019, 15:33 часа
Малииии каква "всенародна любов" струи от коментарите на обикновенните хора към ГЕРБ.

Марин Ранчев

05.05.2019, 14:59 часа
Ганьо, ти на кои ред на снимаката си чичов, ако тези са грамотни нямаше да ги изхвърлят като парцали комунистите, защото никъде не приемат боклуци освен партията на лешоядите на Бску Цецу и твойта г-н Ганьо Врачански!

Гена

05.05.2019, 14:53 часа
Какъв молебен и какъв водосвет? Аз ходя редовно на църква и не съм от тези безбожници никой видяла да се черкува! Тези се молят на Цецо Асансьора да ги дигне високо, но с божията воля от там ще се разбият на парчета лакомите политици!АМИН
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha