Кандидати за евродепутати от ГЕРБ откриха спортна площадка и ремонтирана спортна зала в Згориград

Кандидати за евродепутати от ГЕРБ откриха спортна площадка и ремонтирана спортна зала в Згориград Кандидатите за евродепутати д-р Иво Ралчовски и Асим Адемов, бившият евродепутат Владимир Уручев, областният координатор на ГЕРБ – Враца инж. Петя Аврамова и кметът на община Враца Калин Каменов участваха в откриването на новоизградена спортна площадка и ремонтирана спортна зала във врачанското село Згориград. Те бяха посрещнати от кмета на населеното място Асен Петров.
„Згориград е прекрасно село в полите на Врачанския Балкан, с традиции в спорта. Радвам се, че откриваме именно спортен обект и пожелавам оттук да излизат все по-титулувани състезатели. Има прекрасни проекти, изпълнението на които едва ли би било възможно без европейската солидарност и без огромната помощ на българското правителство и специално на министър Аврамова с нейната всеотдайност към Северозапада. На 26 май нека заедно постигнем достоен резултат, който би ни дал възможността да продължим успешните политики на ГЕРБ като член на най-голямото европейско семейство – това на Европейската народна партия“, каза кандидатът за евродепутат д-р Иво Ралчовски.
 „Преди повече от една година физкултурният салон в населеното място бе в изключително тежко състояние. С подкрепата на изпълнителната власт, сградата бе напълно възстановена, а в дворното пространство се изгради спортна площадка с изкуствена настилка”,  заяви кметът Калин Каменов.
Кметът на Згориград Асен Петров благодари на министър Петя Аврамова, на правителството и кмета на Враца Калин Каменов. Средствата за обновяването на игрището и спортната зала са на стойност 299 418 лв. и са осигурени с Постановление на Министерски съвет. Спортната площадка е положена нова асфалтова настилка, монтирана е еластична мрежа, а теренът е с изкуствена трева. Поставени са нови футболни врати и е монтирано осветление. Старата спортна зала в Згориград е изцяло преобразена. Основно са ремонтиран фасадата, покривната конструкция, първият и вторият етаж на сградата. Подменени са електрическата и ВиК инсталациите, а помещенията са с нови врати и настилки.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 
 
10.05.2019, 16:45 часа
1957 0