Калин Каменов награди победителите в първите конни игри в село Нефела /снимки/

Калин Каменов награди победителите в първите конни игри в село Нефела /снимки/ За първа година в село Нефела се проведоха конни игри и надбягвания, в които участие взеха чистокръвни, полукръвни и местни коне. На събитието присъства кметът Калин Каменов, който поздрави присъстващите и награди най-добрите сред участниците.
При чистокръвните коне, призьорите получиха от кмета Каменов парична награда, бутилка вино „Врачанска теменуга“ и грамота. Отличените са както следва: първо място зае Бисер Цветанов от село Мокреш, следван от Тихомир Бошнаков от село Лозен и Цветан Петров – от село Априлово.
В раздел „полукръвни“, призовото място получи Николай Ангелов от село Лесура, а второто и третото място си поделиха – Иван Велков от село Лозен и Страхил Николов от квартал „Кулата“.
В играта барел рейсинг първото място отиде при Любомир Комитски от село Сираково, следван от Страхил Николов от квартал „Кулата“ и Веселин Василев.
Програмата на състезанието включваше 6 забавни и интересни игри: 5-те ринга, слалом без фал, устърн игра, ездова щафета, слепият водач и пренасяне на пълна водна чаша на езда от варел на варел.
В рамките на събитието се проведоха и конни надбягвания в три гари.
За всички победители в атрактивните състезания бяха осигурени парични и предметни награди.
Атрактивното събитие се организира от Спортен туристически ездови клуб „Туган“, със съдействието на Община Враца и кметството на село Нефела.
12.05.2019, 15:51 часа
3643 5
Коментари

Петя

13.05.2019, 12:15 часа
не се усмихнал че дал манко пари на брачедите и казал през зъби ииии да си знаете да гласувате за ГЕРБ че ще ви клъцам па за нашия Страхил добре ее другия път повече и успех

...........

13.05.2019, 09:13 часа
който се е хванал със Страхил , не е прокопсал. Факт.

баба Пена

12.05.2019, 23:25 часа
Както викаше баба ми: Ръгнале са като бесни да обикалят селата". Само наказателен вот за гербавите!

Трябва!

12.05.2019, 18:25 часа
Не трябва ли рядко усмихващият се кмет да излезе в отпуск, а не да прави кампания с общински пари?

джони

12.05.2019, 17:43 часа
Рядко се вижда Калин да се усмихва , може да е с половин уста ,но вече е факт, може би се е зарадвал на неговия човек Страхил.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha