От последните минути! Тежка катастрофа с моторист по пътя за Вола, линейка лети към спешното във Враца

От последните минути! Тежка катастрофа с моторист по пътя за Вола, линейка лети към спешното във Враца Тежка катастрофа с моторист е станала преди минути във врачанския балкан, научи първо агенция BulNews. 
Вчера и днес край пещерата Леденика се проведе голям мото събор, в който участваха стотици рокери от цялата страна. При слизането от планината един от рокерите решил да се разходи и до връх Вола и при връщането към града загубил контрол над мощната си машина и се ударил в скат край пътя.
Негови приятели незабавно подали сигнал на тел. 112 за помощ и светкавично на мястото на инцидента пристигнала линейка и патрул на полицията. Още на място било установено, че най-вероятно става въпрос за счупен крак, а след допълнителни прегледи в болницата се установило, че пострадалият 34-годишен мъж от София е със счупено ляво бедро. Спешните медици са категорични, че рокерът е без опасност за живота.
Със съдействието на полицията смачкания мотор е прибран и пътят е свободен за пътуващите в почивния ден в тази посока.

Снимката е илюстративна.
19.05.2019, 17:46 часа
13471 4
Коментари

Гошо

20.05.2019, 06:34 часа
Да мрът е*ал съм ги . Кат нямат мозък в кратуните , да се качват и да натискат на макс тея мотори от прави в завои и те така . Места си го в другия крачол и готово

най брадатия

19.05.2019, 19:47 часа
кака и тачо да се прибират на село да се наспат....веднага

Kaka Mara

19.05.2019, 19:24 часа
Донорите са полезни за обществото!

тачо коча

19.05.2019, 18:52 часа
да мрът тия изроди, че два дена във Враца не мога да спя от рева на нерегистрирани мотори управлявани от пияни брадати изроди ...............
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha