От последните минути! Мъртво пиян тираджия размаза коли в центъра на Враца /снимки/

От последните минути! Мъртво пиян тираджия размаза коли в центъра на Враца /снимки/ Мъртво пиян тираджия тръгна из центъра на Враца и направи меле, видя първо BulNews.bg.
Инцидентът е станал преди минути пред входа на централния клон на банка ДСК. ТИР с латвийска регистрация се движел в посока пощата. Заблуденият чужденец зад волана се залутал из тясната и натоварена улица „Христо Ботев“. Той натресъл лек автомобил „Лада“ с инвалиден стикер, шофиран от възрастен човек. От удара голямата машина закачила и друга кола „Крайслер“, която била паркирана от едната страна на платното.
На местопроизшествието незабавно пристигнал екип от служители на реда. Ченгетата направили проба с дрегер на тираджията, която отчела концентрация на алкохол от 2.46 промила.
В момента движението по улицата е напълно блокирано. Огромният ТИР и катастрофиралите коли заемат цялото платно за движение. 
Припомняме, че минаването на тежкотоварни камиони през центъра на града е забранено. 
 
20.05.2019, 11:35 часа
19001 3
Коментари

Наблюдател

20.05.2019, 23:36 часа
И тримата са за акт.

da

20.05.2019, 19:09 часа
Бил е пиян-ясно. Ама колко трезвен па е бил тоя дядо дето не е видял цял тир и е тръгнал да излиза? А Крайслера е ударен първо защото е спрел като врачанин пред баничарница, и второ защото макар и пиян тираджията се е опитал да избегне удара с ладата

Бай Данчо

20.05.2019, 14:01 часа
Кат гледам и тоя с Крайслеро е спрел като арабин у пустиня - къ му стръчи заднико, нищо чудно че са го натресле у задницата...
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha