Рок група "Еридан" ще разтърси Враца

Рок група "Еридан" ще разтърси Враца Наситена със събития е програмата за "Ботеви дни 2019", посветени на 143-та годишнина от подвига на Христо Ботев и неговата чета. Днес във Враца бяха тържествено изпратени походниците от 73- тия Национален туристически поход "По пътя на Ботевата чета- Козлодуй- Околчица". В 16.30 часа ще премине шествие на детски и юношески мажоретни състави от Враца, а в Младежкия дом от 17.30 часа ще бъде открита и изложбата "Ботевска работилница", с награди за най-добрите.
В 19:00 часа започва и концертът на една от най- добрите български рок групи - "Еридан", на откритата сцена пред община Враца. 
"Очакваме страхотен купон и се надявам да се получи. Ще има много изпълнения на "Уайтснейк", "Рейнбоу", "Дио" и наши авторски парчета", сподели бас китаристът на групата и основател на "Еридан" Иво Икономов. 
Празничната програма от "Ботеви дни 2019" ще продължи и през следващите няколко дни дни, като за всяка вечер са предвидени концерти на популярни групи и изпълнители, каза заместник- кметът на община Враца Петя Долапчиева. 
27.05.2019, 16:33 часа
1213 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha