СУ „Христо Ботев“ - Враца ще отбележи празника си с богата програма

СУ „Христо Ботев“ - Враца ще отбележи празника си с богата програма На 31 май Средно училище „Христо Ботев“ ще отбележи своя патронен празник с много настроение и положителни емоции. 
В 13 часа в двора на училището официално ще започне честването на патронния празник, а от 14:00 часа ни предстои откриване на виртуална STEM лаборатория по биология, анатомия и здравно образование, което ще се състои в сградата на училището.
На тържеството са поканени:
Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий
Красимир Вълчев – Министър на образованието и науката
Янка Такева – Председател на Синдиката на българските учители
Малина Николова – Областен управител на област Враца
Калин Каменов – Кмет на oбщина Враца
Румен Антов - Председател на Общински съвет - Враца
Галина Евденова - началник на РУО – Враца
Народни представители и oбщински съветници
Видни дейци и общественици
След официалното откриване на тържествата, учениците ще премерят сили в различни спортни турнири, а в обособени в двора на училището ателиета по интереси ще отговарят на въпроси, ще провокират собствените си умения, доказвайки колко знаят. Най-малките ни възпитаници ще бъдат ангажирани със занимателни игри, уроци за патрона на училището, на воля ще рисуват. Г-н Виктор Кръстев – директор на училището, ще връчи грамоти за издигане авторитета на училището на заслужили учители и отличили се ученици. 
Тържествената част ще продължи с празнично откриване на виртуална STEM лаборатория по биология, анатомия и здравно образование за обучение чрез холограмни репрезентации и водосвет-молебен отслужен от Негово Високопреосвещенство Врачански митрополит Григорий. Интериорният дизайн е дело на Ивайло Рацов, а техническото оборудване – на фирма „Юнион Интерактив“ ООД.
Средно училище „Христо Ботев“-Враца е минало, настояще и бъдеще, защото продължава да диктува модата в образованието!
29.05.2019, 14:12 часа
2064 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha