Ад на пътя! Кола се разцепи при зловещ удар в дърво във Врачанско, шофьорът загина /ужасяващи снимки/

Ад на пътя! Кола се разцепи при зловещ удар в дърво във Врачанско, шофьорът загина /ужасяващи снимки/ Човек е загинал при жестока катастрофа във Врачанско, видя първо репортер на агенция BulNews.bg. 
Инцидентът е станал към 18 часа днес малко преди село Баница на пътя за Оряхово. Лек автомобил „Пежо 306” с врачанска регистрация е изхвърчал от шосето и се е забил в дърво. Ударът е бил толкова силен, че колата буквално се разцепила. 
На място е загинал шофьорът на возилото, който по неофициална информация е 51-годишен мъж от село Галатин. 
Очевици на адския сблъсък разказват, че колата е лъкатушела пред тях, след което изненадващо излетяла от шосето на прав участък и без видима причина. Най-вероятно се касае за технически проблем на автомобила или здравословен проблем на шофьора. 
В момента на местопроизшествието има е две пожарни и полиция. Линейка на Центъра за спешна медицинска помощ във Враца също е отишла, но медиците само констатирали смъртта на водача и си тръгнали. Следствените действия обаче продължават и лентата в посока Оряхово е блокирана от служителите на МВР. Движението се регулира.
31.05.2019, 18:31 часа
15824 3
Коментари

Неназован

01.06.2019, 08:28 часа
За да са там тези дървета в колонка едно след друго само по протежение на пътя, явно имат някаква цел да служат най- вече през зимата, но проблема си е в главите на хората, като цяло.

!!!

01.06.2019, 00:43 часа
Значи казвате изхвърчал от пътя , ами наистина хвръкнал ако беше мангал марката на колата щеше да е БМВ а тука се касае на некои българин с пежо. Лошото в случая че дървото е израснало по средата на пътя .

Казах

31.05.2019, 18:58 часа
Омръзна ми да повтарям, че не трябва да има голями крайпътни дървета. Има водачи, които спазват правилника, но биват засичани от пътни камикадзета и когато се отклонят встрани се удрят в голямите дървета и загиват на място.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha