Община Враца си търси главен експерт по екология

Община Враца си търси главен експерт по екология Община Враца обяви конкурс за главен експерт в дирекцията по строителство и инфраструктура за отдела по публична инфраструктура и околна среда, научи агенция BulNews.
Новоизбраният служител ще трябва да участва при формирането и провеждането на политиката на общината за цялостно изпълнение на инвестиционната програма за екологични дейности. Той ще трябва и да разработва общински програми за развитие и поддържане на съществуващата екологична инфраструктура. 
Изискваната минимална степен на завършено образование за позицията е бакалавър, с професионален опит от 2 години и IV младши ранг.
Кандидатите да отговарят на условията по Закона за държавния служител, а с предимство ще се гледат кандидатурите на мераклиите, които имат професионално направление, по което е придобито образованието – Екология и/или Опазване на околната среда.
Минималният размер на основната заплата за позицията е 605 лева.
Конкурсът ще бъде проведен на два етапа - решаване на тест и интервю, а крайният срок за подаване на документи е до 14 юни.
 
04.06.2019, 08:25 часа
923 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha