"Ботев" /Враца/ започна подготовка с 14 футболисти /снимки/

"Ботев" /Враца/ започна подготовка с 14 футболисти /снимки/ С водосвет започна подготовката на "Ботев" /Враца/ за новия сезон в Първа лига. Председателят на УС на клуба Калин Каменов и целият треньорски щаб изразиха оптимизъм за още по-добро представяне в предстоящата кампания.
В първата тренировка се включиха само 14 футболисти, като техният брой ще се увеличи до края на седмицата. 12 от тях са от "старите пушки", с които клубът запази и затвърди мястото си в Първа лига. В редиците е и юношата на "Ботев" /Враца/ от U17 – вратарят Денис Йонков. На проби в отбора е Симеон Вешев.  24-годишният халф е кадър на ДЮШ на "Чавдар" /Етрополе/, като за последно игра в "Банско".
Кметът на Враца Калин Каменов поздрави момчетата, като им пожела здраве, по-малко контузии и картони, както и място в Топ 6 на Първа лига през настоящия сезон.
"С гръбнака на отбора, който запазихме, селекцията, която правим в момента, и самочувствието, което натрупахте през изминалия сезон, съм уверен, че догодина ще се преборите за място в Топ 6."
Тържествен водосвет за успехи през сезона отслужи отец Галин, който също пожела на момчетата да бъдат здраве и благополучни на терена.
06.06.2019, 09:49 часа
2484 3
Коментари

павето

06.06.2019, 13:33 часа
много неграмотници там,добре че бочето е зад тях.и аз съм дебел ама тия тримата дето излизат от тунела са се освинили,тва ли е спортната управа-хахахаха

левскар от софия

06.06.2019, 12:56 часа
Да бехте дали на Клани и пингвина по една топка да ритнат да видиме могат ли или могат само парички да прехвърлят и да ги лапат.

локо мз

06.06.2019, 12:02 часа
тримата управляващи големи тумбаци и цици извадиха,партията е силна,а състава смешен,особено заплатаджията Митов
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha