Д-р Тони Тодоров остава шеф на болницата в Монтана през следващите 3 години

Д-р Тони Тодоров остава шеф на болницата в Монтана през следващите 3 години Д-р Тони Тодоров си остава директор, а ръководството на МБАЛ ”Д-р Стамен Илиев” в Монтана остава същото и в следващите три години. Това решиха акционерите на здравното заведение на редовното годишно събрание.
“От отчета става ясно, че и 2018 година болницата е приключила с печалба. МБАЛ-Монтана е стожер на здравеопазването в Северозапада, защото безотказно обслужва пациенти от целия регион, обезпечена е с персонал, медицинска апаратура и техника и е със стабилни финансови показатели”, се казва в прессъобщение на здравното заведение.
 През изтеклата година е ремонтирано и обновено отделението по хемодиализа, извършва се ремонт на отделението по съдебна медицина и патоанатомия. Предстои закупуване на рентгенов апарат тип „С-рамо“ за отделението по ортопедия, операционна маса за отделението по хирургия и апаратура за отделението  по физиотерапия, както и легла за отделението по реанимация. Всичко това е на обща стойност около 330 000 лева.
07.06.2019, 15:54 часа
1925 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha