Тикнаха зад решетките 36-годишен монтанчанин, заплашил с убийство бившата си жена

Тикнаха зад решетките 36-годишен монтанчанин, заплашил с убийство бившата си жена 36-годишен монтанчанин, заплашил да убие бившата си жена и опитал се да избута колата й от пътя, ще търка наровете в зандана 3 месеца, научи агенция BulNews. Решението е на магистратите от районния съд в града, които за последните няколко години са осъждали няколко пъти условно и на пробация агресивния мъж за различни посегателства над бившата му. 
Случката е станала около 20.40 часа на 1 август миналата година. Тогава Д.А. се е заканил с убийство на бившата си жена С.К., като й крещял „Ще те убия теб, децата ти и родителите ти. Ти нормален начин на живот няма да имаш. Аз живея, за да те съсипя. Няма какво да губя. Ще те срина.” 
Грозната сцена се разиграла на обществено място - на кръстовището на бул. „Христо Ботев” и ул. „Климент Охридски” в града, докато жената и нейна приятелка карали по-голямото й дете към болница, защото се чувствало зле. Докато били спрели с колата си на светофар, гневният мъж минал и започнал да им крещи и да ги заплашва, а като светнала зелената светлина жената дала газ и се опитала да се отърве от насилника. 
Това още повече вбесило Д.А., който няколко пъти засякъл автомобила на бившата си се опитал да я избута от пътя. Двете жени и детето се отърсвали от обезумелия мъж, едва когато стигнали пред болницата.  Тогава майката веднага сигнализирала на полицията за ужаса, който изживяла, и не след дълго Д.А. отново бил изправен пред съда да отговаря за действията си. 
Всъщност агресията на мъжа към бившата му е породена от факта, че през 2014 година се разделили, а през 2016 година тя получила попечителството над детето им. От тогава мъжът започнал да я тормози.
Присъдата може да се обжалва в окръжния съд в Монтана.
13.06.2019, 08:45 часа
3487 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha