Хороскоп за 13 юни: Тежък и фатален ден чака три зодии

Хороскоп за 13 юни: Тежък и фатален ден чака три зодии Овен 
За Вас този ден ще се превърне в неочакван успех. Ще Ви се предостави възможност неочаквано да изпреварите конкурентите и да постигнете онова, към което отдавна сте се стремели. Наистина, трябва да използвате необичайни методи. Проявете оригиналност и изобретателност - без тях днес сте за никъде. Възможни са спорове с роднини, а не са изключени и сериозни конфликти в семейството. Няма да успеете да приведете своите лични планове в съответствие с плановете на обкръжаващите, което ще породи напрежение и взаимо недоволство. Вероятно е влошаване на самочувствието, а и днес за Вас ще е прекалено голяма вероятността за простудни заболявания. 

Телец
Не лош ден за нови начинания, свързани с повишаване на квалификацията и правене на кариера. Вие се учите бързо, лесно запомняте нужната информация и скоро можете да встъпите в равностойна конкурентна борба с тези, които са по- опитни от Вас. Заслужава си да напомните за себе си на отдавнашни съюзници, тъй като тяхната подкрепа ще Ви е особено нужна не след дълго . В кръга на своите близки може да си позволите да разпуснете. Ще успеете да създадете спокойна и дружелюбна атмосфера , която ще Ви помогне да забравите отминалите разногласия и конфликти. Много добре ще преминат контактите с родителите и други по-възрастни роднини. 

Близнаци
Дали, заради пролетната умора или поради вътрешните противоречия, които ви измъчват, но днес ще изглеждате доста кисели и несговорчиви. Опитайте се да овладеете емоциите си или поне не си изкарвайте лошото настроение на околните.

Рак
Много по-лесно ще бъде да вършите обща рутинна работа, ако още от рано сутринта вземете на въоръжение ясен план за действие. Може и да го промените в някоя част, съобразявайки се със ситуацията или нуждите на хората, които Ви заобикалят, но в никакъв случай не се отклонявайте от основния курс! При контакти с жители на други градове или от чужбина, т. е. – с носители на друг, чужд за Вас мироглед, спазвайте някаква дистанция заради собствената Ви безопасност. Денят е хубав за разходка сред природата (макар и за кратко), както и за грижа за домашните любимци.

Лъв
В този ден трябва да се опасявате от всички представители на противоположния пол, отговарящи на Вашите изисквания за външна привлекателност като цяло, и красота – в частност. Те могат даже със самото си съществуване да Ви накарат да се замислите, до колко Вашата половинка се явява за Вас точния избор. 

Дева
Днес Вашият личен живот ще сияе във всички цветове на дъгата и ще Ви радва със своето разнообразие. Постарайте се, да не нарушавате екологическото равновесие на своята лична ниша - нека да се запази за дълго време. 

Везни
Днес ще Ви бъде много трудно и самотно. Между другото, такова ще бъде усещането и на Вашия любим човек. Но нито Вие, нито той, бихте си го признали, колкото и парадоксално да звучи това. Може би не трябва да скривате своите настроения, особено ако те определят модела Ви на поведение?...

Скорпион
Събитията през това денонощие ще Ви донесат преимуществено приятни преживявания. През това време ще имате възможност да удовлетворите много от своите естествени потребности, а също и редица прищявки и фантазии.. Смело можете да търсите помощ от обкръжаващите , независимо каква – психологическа, финансова или юридическа. Ако сте родени през октомври, може да станете прекалено привързани към удобствата, лениви и капризни. Това е явно неподходящ момент за нови начинания. Прекарайте този ден така, както Ви се харесва.

Стрелец
Животът е в разгара си! Понякога си позволявате да стигнете до доста крайни неща, но като се има предвид Вашата импулсивност, просто е учудващо, че не сте стигнали по-нататък. Дошло е време да седнете и творчески да подходите към нормално планиране на нормален и стабилен бюджет, към който бихте могли да се придържате. Хайде прекратете с хихикането! Може да направите това. Освен това, не се ли опитвате да отделите нещичко за почивката през лятото?

Козирог
Удивително е, но днес няма да Ви се иска да мислите за последиците от своето поведение, както и за това, как то ще се отрази на по нататъшните Ви отношения с любимия човек. Даже и въобще на каквото и да било... Ще постъпвате така, както Ви се иска, и ще правите онова, което Ви се прави.

Водолей
Подходящ ден, за да се избавите от боклуците. Заслужава си да направите почистване не само на стените и шкафовете, но и ъгълчетата на собствената си душа. Не е изключено и върху нея да лежи някакъв товар, който отдавна е трябвало да свалите . 

Риби
След продължителния период на суматоха и безпорядък Ви се струва, че сега, в крайна сметка, можете малко да се поотпуснете. Драматичните промени в дневния ритъм може да предизвикат някои обърквания, та затова се заемете с някакъв проект и изпълнете деня си с рутинни действия. Но главното, върху което трябва да се съсредоточите, това е релаксацията и то онзи тип, който не предполага затваряне в себе си или самообучение. Това, на което трябва да се научите е, да овладеете изкуството на бездействието.
13.06.2019, 08:37 часа
3088 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha