Среднощен екшън! Маскирани нахлуха в дома на бивш военен, пребиха го и му взеха парите /снимки/

Среднощен екшън! Маскирани нахлуха в дома на бивш военен, пребиха го и му взеха парите /снимки/ Маскирани нападатели са пребили и ограбили възрастен мъж във Врачанско, научи ексклузивно BulNews.bg. 
Случката се е разиграла тази нощ в село Пудрия. Двама мъже с маски на главите нахлули в дома на 83-годишния бивш военен Петър Миленов. Те разбили вратата му, след което скочили да го налагат с юмруци. След като го оставили да лежи в несвяст на земята, непознатите намерили скътаните му пари, прибрали ги и избягали. 
Петър е познат в селото като добър човек. От малко повече от година живее сам, след като съпругата му се споминала. Има двама сина, които обаче не живеят в селото. Местните хора коментират, че най-вероятно грабежът е дело на цигани, които разбрали къде бившият военен крие парите си.
Сутринта три патрулки обградили къщата на Миленов и направили оглед. Пострадалият пък е вдигнат с линейка и закаран във врачанската болница. Няма информация какво точно е състоянието му. 
13.06.2019, 10:33 часа
7614 2
Коментари

Gotin

13.06.2019, 12:58 часа
То е така с кучетата, но хората нямат пари за них, ти кучета искаш да гледат и хранят

Безумие

13.06.2019, 12:42 часа
Ето за това човек трябва да си има по 2-кучета в двора, от породите: Кане корсо, Дого аржентино, Преса канрио, Алабай, Кавкзака овчрка ило Кангал, като изедат мангалете, пък нека после да съдят пенсионеро
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha